Dip buraczkowy

Wspaniały kolor, smak i konsystencja. Dip który idealnie sprawdzi się na przekąskę lub śniadanie. Najlepiej smakuje z ciemnym pieczywem.

Wartość odżywcza na porcję: 137 kcal B: 3.5 g T: 9.1 g W: 11.1 g


SKŁADNIKI:


3 gałązki świeżego tymianku

4 ugotowane buraki (sprawdź cenę)

1 łyżeczka kminku (sprawdź cenę)

3 łyżki gęstej śmietany lub jogurtu greckiego

1 łyżka chrzanu (sprawdź cenę)


PRZYGOTOWANIE:


1. Otrzyj listki tymianku a następnie wymieszaj wszystkie składniki w robocie kuchennym.

2. Dopraw do smaku solą morską i czarnym pieprzem. Smacznego!

ZAPISZ SIĘ DO POSIEKANEGO NEWSLETTERA

ABY OTRZYMAĆ WYJĄTKOWE PRZEPISY PROSTO NA SWOJEGO MAILA